Дървесни пелети за отопление

NMG GROUP

Транспорт и доставка в цялата страна
NMG GROUP

NMG GROUP предлага разнообразие от първокласни пелети с отлични характеристики. Отличава ни бързата реакция при поръчки благодарение на целогодишното поддържане на достатъчни наличности от асортимента ни. Няма сезон, в който не е удачно да се погрижите за топлината вкъщи – а ние сме на разположение по всяко време.

Нашите продукти

Дървесни Пелети MNG, пелети

NMG PELLETS

Пелети NMG 100% Beech

NMG PELLETS 100% BEECH

Пелети за отоление Sunny Tree

NMG PELLETS ДЪБ И БУК

Пелети за отоление Sunny Tree

OKAY LTD ECO PELLETS

ПЕЛЕТИ И БРИКЕТИ ОТ NMG GROUP

Наличности целогодишно

NMG GROUP е компания, която стартира работата си през 2018 г. с главен приоритет – търговия с първокласни пелети за отопление. Насочихме усилията си да Ви предложим висококачествени дървесни пелети, тъй като те са най-функционалният, енергоспестяващ и щадящ материал за отопление, който Ви осигурява минимални усилия и топлина.

Работим с партньорски фирми от Асеновград, Търговище, Самоков, Кюстендил и Разлог. Нашите доказани марки  OKAY LTD ECO PELLETS, NMG PELLETS, ECO BIO PELLET и много други се характеризират със страхотни характеристики. Те са произведени от най-високо качество дървесина, имат доказан произход и са високоефективни, заради внимателно подбрания първичен материал. Всеки един от продуктите, които предлагаме, разполага с необходимите сертификати и е преминал през нужните проверки. Клиентите ни предпочитат, защото знаят, че компанията ни разполага целогодишно с достатъчно наличности от всички видове пелети за отопление.

ЗАЩО ДЪРВЕСНИ ПЕЛЕТИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ

пространство

По-малко пространство за съхранение

Независимо какъв вид дървесни пелети ще предпочетете, този метод за отопление има едно наистина силно преимущество – в сравнение с въглищата или дървата, пелетите са изключително компактни и не изискват обособена площ или други условия за съхранението им.

полезно

Висок Коефициент на полезно действие

Методологията, по която се произвеждат пелетите за отопление, гарантира, че крайният продукт не съдържа голям процент влажност. Затова пелетите изгарят изцяло до 98.5%, като почти не оставят нереализиран материал и не отделят никакъв дим. Това ги нарежда на първите места по екологичност.

комфорт

Неповторим домашен комфорт и уют

Допълнително предимство на отоплението с пелети е фактът, че автоматизацията на печките и котлите Ви спестява усилия и време в ежечасно или ежедневно зареждане. Иновативните технологии Ви позволяват да зареждате котела веднъж в седмицата и да забравите неприятното почистване на печката.

СЕРТИФИКАТИ И
УДОСТОВЕРЕНИЯ

Виж повече

НАПРАВИ ПОРЪЧКА
ОЩЕ СЕГА

Напред